Πατσαβουρόπιτα!
·
1 πακέτο φύλλα κρούστα
·
5 αυγά
·
1 ποτήρι ζάχαρη 250γρ.
·
1 ποτήρι γάλα 250γρ.
·
1 ποτήρι λάδι 250γρ.
·
1 μπέϊκιμ
·
1 βανίλια
·
2 κουταλιές σούπας κορν φλάουρ
Σιρόπι:
3 ποτήρια νερό και 2 ποτήρια ζάχαρη
Εκτέλεση:
Εκτός από τα φύλλα, όλα τα άλλα υλικά τα χτυπάμε μαζί. Με
αυτό το μίγμα μουσκεύουμε τα σουρωμένα φύλλα που έχουμε βάλει στο ταψί. Το
αφήνουμε 30 λεπτά να μουσκέψει και μετά το ψήνουμε για μισή ώρα.