ΥΛΙΚΑ |
1 Χταπόδι 2 1/2 Κιλα |
2 κιλα πατάτες |
3-4 σκελίδες σκόρδο |
3/4 κούπες λάδι |
2 ντομάτες μεγαλες |
2 κουταλακια ρίγανι |
αλάτι |
πιπέρι |
ΕΚΤΕΛΕΣΗ |
Βάζουμε το χταπόδι σε ταψί.
Είναι προτιμοτερο το ταψί να εχει καπάκι. |
Βάζουμε της πατάτες αναμεσα
στα πλοκάμια. |
Ρίχνουμε πανω στις πατάτες το σκόρδο,
πιπέρι, αλάτι και ρίγανη και τέλος την ψιλοκομμένη ντοματα. |
Ψηνουμε στους 180 βαθμούς για
2 - 2 1/2 ώρες |