Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Φτερούγες κοτόπουλου πικάντικες

Συστατικά: 
15-20 φτερούνες κοτόπουλου
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο ροδέλες
1 κουταλάκι κοφτό αλάτι
1 κουταλάκι κοφτό πιπέρι
6 κουταλάκια κοφτά πάπρικα
1 κουταλιά μουστάρδα
2 λεμόνια (ο χυμός τους)
2 κουταλιές καλαμποκέλαιο 
  
Οδηγίες: 
Πλένετε τις φτερούγες και αφήνετε λίγο να στραγγίξουν. 
Τοποθετείτε τις φτερούγες σε ένα σκεύος που να σκεπάζεται. 
Αναμειγνύετε όλα τα υλικά και τα ρίχνετε στις φτερούγες. 
Τις αφήνετε στο ψυγείο να μαριναριστούν 12 ώρες. 
Πού και πού τις γυρνάτε. 
Ψήνετε στο γκριλ στη σχάρα του φούρνου στους 220 ° C για 15 'περίπου, ώσπου να ροδίσουν αρκετά.