Συστατικά:
|
15-20 φτερούνες κοτόπουλου |
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο ροδέλες |
1 κουταλάκι κοφτό αλάτι |
1 κουταλάκι κοφτό πιπέρι |
6 κουταλάκια κοφτά πάπρικα |
1 κουταλιά μουστάρδα |
2 λεμόνια (ο χυμός τους) |
2 κουταλιές καλαμποκέλαιο |
|
|
Οδηγίες: |
Πλένετε τις φτερούγες και αφήνετε λίγο να στραγγίξουν. |
Τοποθετείτε τις φτερούγες σε ένα σκεύος που να σκεπάζεται. |
Αναμειγνύετε όλα τα υλικά και τα ρίχνετε στις φτερούγες. |
Τις αφήνετε στο ψυγείο να μαριναριστούν 12 ώρες. |
Πού και πού τις γυρνάτε. |
Ψήνετε στο γκριλ στη σχάρα του φούρνου στους 220 ° C για 15 'περίπου, ώσπου να ροδίσουν αρκετά. |