Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Χοιρινές Μπριζόλες με πατάτες

ΥΛΙΚΑ:
4 χοιρινές μπριζόλες
1 κιλό πατάτες baby
πολλά μυρωδικά

3 σκελίδες σκόρδο
750 γρ. αλάτι
250 γρ. ζάχαρη
λίγους κόκκους πιπέρι
ελαιόλαδο


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:

Χτυπάμε στο μίξερ 750 γρ. αλάτι με τα μυρωδικά, το σκόρδο και το πιπέρι, βγάζουμε τα 250 γρ. και αφού βρέξουμε με λίγο νερό τις πατάτες, τις πασπαλίζουμε με το αλάτι. Ψήνουμε 40-50' στους 180οC.
Στο υπόλοιπο αλάτι προσθέτουμε τα 350 γρ. ζάχαρη και μαρινάρουμε τις μπριζόλες για 1-3 ώρες. Ξεπλένουμε καλά και ψήνουμε στους 180οC για μιάμιση ώρα σκεπάζοντας με λαδόκολλα βρεγμένη πάνω κάτω. Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε μέχρι να πάρουν χρώμα.