1 ποτήρι σπορέλαιο (200γρ)
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού (200γρ)
Ξύσμα πορτοκαλιού
1,5 ποτήρι ζάχαρη. (250γρ)
1φακελακι μπέικιν παουντερ.
Μισό κουταλάκι σόδα (αραιωμένη μέσα σε χυμό από ένα λεμόνι)
2 κουταλάκια κανέλα
Αλεύρι όσο πάρει. (1000γρ περίπου)
1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού (200γρ)
Ξύσμα πορτοκαλιού
1,5 ποτήρι ζάχαρη. (250γρ)
1φακελακι μπέικιν παουντερ.
Μισό κουταλάκι σόδα (αραιωμένη μέσα σε χυμό από ένα λεμόνι)
2 κουταλάκια κανέλα
Αλεύρι όσο πάρει. (1000γρ περίπου)
Τα χτυπάμε όλα μαζί στο μίξερ και όταν το μείγμα γίνει εύπλαστο κ η ζάχαρη λιώσει, πλάθουμε! Ψήνουμε για 30 λεπτά στους 200 πάνω κάτω αντιστασεις!