Υλικά
- Την σoκολάτα που σου αρέσει (όπως γάλακτος, υγείας, με ξηρούς καρπούς ή και συνδυασμό)
- Νερό
Πώς θα την ετοιμάσεις
Αρχικά, πρέπει να αποφασίσεις αν τη θες αραιή ή πηχτή. Ζεσταίνεις σε ένα μικρό μπρίκι ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό για κάθε 85 γραμμάρια σοκολάτας (αραιή) ή για κάθε 100 γραμμάρια (πηχτή). Μόλις ζεσταθεί, συνεχίζοντας να έχεις το μπρίκι στη φωτιά, ρίχνεις μέσα την σοκολάτα σε κομματάκια μέχρι να λιώσει ανακατεύοντας. Επειδή είναι πηχτή, καλό θα ήταν να τη σερβίρεις σε φλιτζάνι με κουταλάκι.
- Την σoκολάτα που σου αρέσει (όπως γάλακτος, υγείας, με ξηρούς καρπούς ή και συνδυασμό)
- Νερό
Πώς θα την ετοιμάσεις
Αρχικά, πρέπει να αποφασίσεις αν τη θες αραιή ή πηχτή. Ζεσταίνεις σε ένα μικρό μπρίκι ένα φλιτζανάκι του καφέ νερό για κάθε 85 γραμμάρια σοκολάτας (αραιή) ή για κάθε 100 γραμμάρια (πηχτή). Μόλις ζεσταθεί, συνεχίζοντας να έχεις το μπρίκι στη φωτιά, ρίχνεις μέσα την σοκολάτα σε κομματάκια μέχρι να λιώσει ανακατεύοντας. Επειδή είναι πηχτή, καλό θα ήταν να τη σερβίρεις σε φλιτζάνι με κουταλάκι.