Υλικά για τα μπισκότα
45γρ. κακάο
160γρ. αλεύρι
1κ.γλ. σόδα
1/4κ.γλ. μπεϊκιν
μια πρέζα αλάτι
250γρ. ζάχαρη
140γρ. βούτυρο
1 αυγό
Υλικά για τη γέμιση
50γρ. μαργαρίνη (όχι soft)
55γρ. βούτυρο
240γρ. άχνη ζάχαρη
2 βανίλιες
Εκτέλεση για τα μπισκότα
Στην κουζινομηχανή χτυπάμε τα στερεά να ανακατευτούν καλά. Ρίχνουμε το βούτυρο και καθώς χτυπάμε ρίχνουμε και το αυγό. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια μπάλα. Τη χωρίζουμε στα 4 και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Ανάβουμε το φούρνο στους 190 στον αέρα. Βάζουμε λαδόκολλα σε δυο ταψιά. Πλάθουμε με λίγο υγρά χέρια μικρά μπαλάκια από τη ζύμη διαμέτρου 1εκ. ΌΧΙ μεγαλύτερα γιατί απλώνουν πολύ. Τα πλαταίνουμε λίγο και τα βάζουμε στο ταψί σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο. Αν χωρίσατε τη ζύμη στα 4 τότε κάθε τέταρτο θα μπει σε ένα ταψί σαν μπαλάκια.
Ετοιμάζετε 2 ταψιά και τα ψήνετε για 9 λεπτά. Έχετε έτοιμα τα υπόλοιπα μπαλάκια και μόλις βγουν τα πρώτα βάζετε τα δεύτερα. Ενδιάμεσα ετοιμάζετε και τη γέμιση. Στο μίξερ με το "Κ" χτυπάτε το βούτυρο με τη μαργαρίνη, τη βανίλια και τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Το βάζετε σε κορνέ και γεμίζετε τα μπισκότα. Διατηρούνται εκτός ψυγείου για 3 μέρες...
http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=21082&subid=2&pubid=22097760#toppage
45γρ. κακάο
160γρ. αλεύρι
1κ.γλ. σόδα
1/4κ.γλ. μπεϊκιν
μια πρέζα αλάτι
250γρ. ζάχαρη
140γρ. βούτυρο
1 αυγό
Υλικά για τη γέμιση
50γρ. μαργαρίνη (όχι soft)
55γρ. βούτυρο
240γρ. άχνη ζάχαρη
2 βανίλιες
Εκτέλεση για τα μπισκότα
Στην κουζινομηχανή χτυπάμε τα στερεά να ανακατευτούν καλά. Ρίχνουμε το βούτυρο και καθώς χτυπάμε ρίχνουμε και το αυγό. Συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να γίνει μια μπάλα. Τη χωρίζουμε στα 4 και τη βάζουμε στο ψυγείο.
Ανάβουμε το φούρνο στους 190 στον αέρα. Βάζουμε λαδόκολλα σε δυο ταψιά. Πλάθουμε με λίγο υγρά χέρια μικρά μπαλάκια από τη ζύμη διαμέτρου 1εκ. ΌΧΙ μεγαλύτερα γιατί απλώνουν πολύ. Τα πλαταίνουμε λίγο και τα βάζουμε στο ταψί σε αρκετή απόσταση το ένα από το άλλο. Αν χωρίσατε τη ζύμη στα 4 τότε κάθε τέταρτο θα μπει σε ένα ταψί σαν μπαλάκια.
Ετοιμάζετε 2 ταψιά και τα ψήνετε για 9 λεπτά. Έχετε έτοιμα τα υπόλοιπα μπαλάκια και μόλις βγουν τα πρώτα βάζετε τα δεύτερα. Ενδιάμεσα ετοιμάζετε και τη γέμιση. Στο μίξερ με το "Κ" χτυπάτε το βούτυρο με τη μαργαρίνη, τη βανίλια και τη ζάχαρη για 2-3 λεπτά μέχρι να αφρατέψει. Το βάζετε σε κορνέ και γεμίζετε τα μπισκότα. Διατηρούνται εκτός ψυγείου για 3 μέρες...
http://www.megatv.com/proinomou/default.asp?catid=21082&subid=2&pubid=22097760#toppage